WAAROM ROSSBERCK?

GEZOND – KRACHTIG – MANNELIJK

“Rossberck is ontstaan met het doel om mannen te voorzien in effectieve persoonlijke verzorgingsproducten. Met innovatieve formules die bestaan uit een gezonde en krachtige basis van natuurlijke/essentiële oliën en vitamines.”

1. SPECIAAL VOOR MANNEN

Wij ontwikkelen onze producten met de huid van de man als uitgangspunt. De huid van de man en de vrouw verschillen nogal. Zo is de huid van de man circa 16-25% dikker dan de vrouwenhuid. Verder bevat de mannenhuid ook meer talgklieren, waardoor de huid vetter is dan de vrouwenhuid. 

Lees hier ons verhaal >>

2. GEZONDE EN KRACHTIGE INGREDIËNTEN

Onze producten bestaan uit een gezonde en krachtige basis van natuurlijke/essentiële oliën en vitamines. Wij geloven in de kracht van de combinatie van verschillende oliën en vitamines. Hiermee willen wij effectieve producten creëren die gemakkelijk zijn in gebruik.  

Verder zijn onze producten 100% sulfaat-, parabeen-, PEG-, siliconen- en parfumvrij.

Lees hier meer over onze ingrediënten >>

3. TRANSPARANTIE

Transparantie staat centraal binnen Rossberck. Wij willen jou laten zien welke ingrediënten er allemaal in onze producten zitten en wat voor een functie deze hebben. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om te vertellen hoe een product ontstaat en op welke manier deze getest en geproduceerd worden. 

Onze producten worden nooit getest op dieren. Daarnaast worden onze producten ontwikkeld, getest en geproduceerd in Nederland. Wij maken geen gebruik van lagelonenlanden. Verder worden de formules door onszelf ontwikkeld en maken wij geen gebruik van kant-en-klare formules. 

Lees hier hoe onze producten ontstaan >>